Blerim Mullici: "Försäsongen har inte alls varit bra"

Premiären för NK Croatia är borta mot Vellinge IF den 13/4. Fotbollskåne har varit i kontakt med lagets tränare Blerim Mullici.

Hur går försäsongen i NK Croatia?
- Försäsongen har inte alls varit bra. Vi har inte haft någon plan att träna på, så vi har inte varit igång alls. Vi började träna för en vecka sen på fotbollsplan men vi har kört lite fys innan dess. Två träningsmatcher är spelade och det blev två förluster, svårt att vinna matcher när man inte har varit igång.

Hur ser truppen ut för er?
- Truppen ser bra ut, en del har gått och en del har kommit. Vi har fått bra spelare i laget som kommer att ta en ordinarie plats. Emrah Özturk från Prespa är nog vår hetaste värvning just nu men fler är på gång. Vi har en del namn från förra året som är mycket bra och kommer att vara nyttiga i år.

Vad tror du om årets serie?
- På pappret ser serien mycket svår ut, många lag vi inte vet något om som kommer nog vara farliga, men vi känner till en del lag sen innan. Om man ska välja några favoriter så får jag nog ta Eriksfällt samt Anderslöv men vi lär också vara med i toppen så räkna inte bort oss :). En match vi lär längta mycket till är mot Vuk FF det kommer bli en mycket het derby..

Om ca 1½ månad drar serien igång, hur mycket längtar man till seriepremiären?
- Vi längtar jätte mycket att köra igång med serien, men vi behöver fler träningar för att vara ordentligt tränade, så vi kan vara en rejäl utmanare till dem andra lagen. Vi kommer spela premiären mot Vellinge på borta plan mot ett bra Vellinge med många unga spelare, men vi kommer åka dit för att vinna och sen får vi se vad resultat blir efter 94 minuter spelade, haha..

Taggad under
Andreas Lindvall

Email:
Telefon: 0708-14 64 21
Grundare, ägare, skribent och utvecklare på fotbollskane.se

Mest visade TV-inslag